Πολιτική

«Νίκη»: Ο Νατσιός καλύπτει Παπαδόπουλο για το «θα δούμε και χειρότερα»

«Νίκη»: Ο Νατσιός καλύπτει Παπαδόπουλο για το «θα δούμε και χειρότερα»
«΄Όλα καλά» για τον Νατσιό μετά την προτροπή σε βία από τον βουλευτή του Νίκο Παπαδόπουλο.

Τίποτα μεμπτό δεν βλέπει ο Δημήτρης Νατσιός, στις δηλώσεις του βουλευτή της «Νίκης» Νίκου Παπαδόπουλου που προκάλεσαν σάλο νωρίτερα, σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης στη βουλευτή της ΝΔ σε εκκλησία στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος της «Νίκης» όπως μαθαίνουμε, στηρίζει τον Νίκο Παπαδόπουλο λόγω του ότι ο βουλευτής του ξεκαθάρισε στην επιτροπή πως καταδικάζει την βία. Θεωρεί μάλιστα, πως το μόνο που έκανε είναι να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία για το νόμο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής υποστήριξε πως έχει θιγεί το κοινό αίσθημα από το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και ζήτησε από την κυβέρνηση να «μαζευτεί». «Είδαμε και μέσα στην εκκλησία πιστοί να μοιράζουν σφαλιάρες», είπε στη συνέχεια, προειδοποιώντας το κυβερνητικό επιτελείο πως αν δεν συγκεντρωθεί «θα δούμε και χειρότερα».

Για τον ίδιο δεν υπάρχει κανένα θέμα συμμόρφωσης των βουλευτών του, καθώς θεωρεί ότι η κοινοβουλευτική του ομάδα «μιλά εκ μέρους του κόσμου», ενώ για το ζήτημα του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζει πως αν και οι βουλευτές της ΝΔ θεωρούσαν πως η κοινωνία θα ξεχάσει με τον καιρό, τελικά δεν συμβαίνει αυτό.

Αναφορικά με την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ από την υποψήφια της Νίκης, ο κ. Νατσιός υπενθυμίζει πως το κόμμα του από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το περιστατικό από μια κυρία που αποστασιοποιήθηκε από το κόμμα του αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές του 2023.