Πολιτική

Χαρίτσης: Ο κ. Κασσελάκης μπορεί να έχει μάθει αλλιώς στην Αμερική - Εδώ δεν περνάει ο τραμπισμός

Χαρίτσης: Ο κ. Κασσελάκης μπορεί να έχει μάθει αλλιώς στην Αμερική - Εδώ δεν περνάει ο τραμπισμός
Μαινόμενος ο Αλέξης Χαρίτσης έκανε λόγο για βούρκο από πλευράς Κασσελάκη αναφορικά με τις δηλώσεις Οικονόμου.

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις Οικονόμου για δήθεν συνδιαλλαγές του Αλέξη Τσίπρα με τον Μητσοτάκη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο Live News.

«Σε καμία άλλη όχθη δεν έχουμε περάσει, παραμένουμε στην όχθη της Αριστεράς, είπε ο Αλέξης Χαρίτσης απαντώντας σε σχόλιο της δημοσιογράφου του Live news, που είπε ότι έχει διαβεί το Ρουβίκωνα.

«Άλλοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν μεθόδους και κάνουν πολιτική που δεν έχουν καμία σχέση με τις παραδόσεις και το ήθος της, με την αξία και την αγωνία του κόσμου της Αριστεράς. Εννοώ τον κύριο Κασσελάκη. Και όλο το σύστημα υπόγειων διαδικτυακών διαδρομών που έχει στήσει αυτές τις αθλιότητες» είπε ο Αλεξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Οικονόμου.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο για «αθλιότητες. Τι μας λένε ότι υπήρξε συνδιαλλαγή τότε κατά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με τον τότε πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Νίκου Βούτση και τον κ. Μητσοτάκη; Και το λέει αυτό ο κ. Κασσελάκης αυτός που τότε έγραφε κείμενα στον Εθνικό Κήρυκα όπου μάς έλεγε ότι πρέπει να στηρίξουμε στις εσωκομματικές εθνικές εκλογές τον κ. Μητσοτάκη για να σωθεί η χώρα; Αλήθεια τώρα; Σ αυτό το επίπεδο έχουμε φτάσει; Είναι δυνατόν να ζούμε τέτοιες αθλιότητες παραμονές εκλογές;» διερωτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρακτήρισε δε όλα αυτά ως «φαινόμενα τραμπισμού». «Νομίζω ότι εδώ έχουμε φαινόμενα τραμπισμού. Και όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά άρα δεν είναι εμφύλιος της Αριστεράς. Εδώ έχουμε ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί. που συκοφαντεί, λασπολογεί, που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κάνει πολιτική. Ο κ. Κασσελάκης μπορεί να έχει μάθει αλλιώς στην Αμερική, εδώ δεν περνάει ο τραμπισμός και κυρίως δεν περνάει στον προοδευτικό κόσμο, της Αριστεράς. Είναι αθλιότητες και έχει καταφέρει να μετατοπίσει όλη τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας 3 μέρες πριν από τις εκλογές» είπε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Σημείωσε ακόμα πως «Είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη υπόθεση και δείχνει πού μπορεί να φτάσει, στον βούρκο για να κάνει πολιτική ο νυν ΣΥΡΙΖΑ»

Για το πόθεν έσχες Κασσελάκη, ο Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε πως «αυτό που είδα ήταν ένα excelόφυλο, και μια κοινωνία όπου γύρω της να γίνεται ένας χορός εκατομμύριών για τον πρωθυπουργό και τον κ. Κασσελάκη. Ο κ. Κασσελάκης έκανε την επιλογή του να γυρίσει την ατζέντα εκεί που βολεύει τον κ. Μητσοτάκη. Τρίβει τα χέρια του ο κ. Μητσοτάκης με αυτή την εξέλιξη» είπε μαινόμενος ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για μία οικονομικά αβάσταχτη και ακριβή προεκλογική καμπάνια την ώρα που η κοινωνία μιλάει για ακρίβεια.

«Βγάζει σε ένα videowall ένα excelόφυλλο και νομίζει ότι έτσι καθαρίζει» επανέλαβε για το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την παράδοση της Αριστεράς.

Ο Αλέξης Χαρίτσης επιτέθηκε και στην πολιτική της κυβέρνησης για την ακρίβεια λέγοντας πως «έχουμε μία κυβέρνηση που προστατεύει τα συμφέροντα του καρτέλ της ενέργειας».