Πολιτική

Βαρεμένος μαινόμενος κατά «διπρόσωπου» Οικονόμου και «επιδειξία» Κασσελάκη

Βαρεμένος μαινόμενος κατά «διπρόσωπου» Οικονόμου και «επιδειξία» Κασσελάκη Φωτογραφία: Eurokinissi
«Προφανώς είναι διπρόσωπος. Οσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει», τόνισε ο κ. Βαρεμένος για τον κ. Οικονόμου

Πυρά εναντίον του Θανάση Οικονόμου αλλά και του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Βαρεμένος, απαντώντας στις αιχμές του πρώτου κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ελέγξει το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην σύντροφό μου, τον έχω συναντήσει 2-3 φορές στη ζωή μου», είπε αρχικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖA μιλώντας στο Action24.

«Προφανώς είναι διπρόσωπος. Οσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει», τόνισε ο κ. Βαρεμένος για τον κ. Οικονόμου. Και συμπλήρωσε: «Εγώ πάντα σεβόμουν τους θεσμούς, σεβάστηκα απολύτως και την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Εσχες. Οταν πήγα εκεί, βρήκα ένα χάος, δεν μπορώ να σας το περιγράψω».

«Μετεωρίτης» και «επιδειξίας» ο Κασσελάκης

Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίο χαρακτήρισε «μετεωρίτη» και «επιδειξία».

«Πρόκειται για βρώμικο σύστημα, που μόλις πέντε ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, προβαίνει σε αδιανόητες πράξεις, σε χυδαίες επιθέσεις, για παράδειγμα απέναντι σε μία γυναίκα, στην Έφη Αχτσιόγλου, χυδαίες επιθέσεις τις οποίες ενορχηστρώνει ο μετεωρίτης Κασσελάκης, πατώντας πάνω σε μία βάρκα μισογυμνισμού, διασπείρωντας αδιανόητα πράγματα για την πολιτική ζωή της χώρας», τόνισε ο κ. Βαρεμένος.

«Να έρθει ο κ. Οικονόμου και να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Τότε, η ΝΔ ως αντιπολίτευση είχε εργαλειοποιήσει το θέμα, έκανε επιθέσεις στον Φλαμπουράρη, στον Αλέξη Τσίπρα. (...) Εχουμε αντιπαράθεση αυτές τις μέρες με έναν επιδειξία, ας πούμε... αρχηγό, έναν μετεωρίτη, όπως τον χαρακτήρισα, ο οποίος καλεί τα κανάλια να δείξει πόσο ωραία σπίτια έχει, στο Κολωνάκι, στη Νέα Υόρκη, στις Σπέτσες, στη Μύκονο, που έχει και συμβούλου που είναι πιστοί στη Μύκονο...».