Πολιτική

Ο διάλογος Τσίπρα - Κασσελάκη για το αν θα παραβρεθεί στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ο διάλογος Τσίπρα - Κασσελάκη για το αν θα παραβρεθεί στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα Φωτογραφία: EUROKINISSI
Όσα εξήγησε ο Κασσελάκης για την παρουσία Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Ένθερμη υποδοχη επιφύλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αλέξη Τσίπρα, που βρίκσεται αυτή την ώρα σοτ Σύνταγμα στην κεντρική του ομιλία πριν τις ευρωεκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία αναδρομή στο πώς βρέθηκε να είναι π΄ροεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να φτάσει να αποκαλύψει την συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στο Σύνταγμα.

«Και να σκεφτείτε ότι μας είχαν για τελειωμένους πριν από λίγους μήνες» είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή στο Σύνταγμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πως κάτι. Έτσι γνωριστήκαμε πριν από μερικούς μήνες και είναι σαν δημιουργήθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά μας με την πρώτη ματιά. Εγώ σας περίμενα στη ζωή μου εδώ και καιρό από τα πρώτα χρόνια στις ΗΠΑ ανάμεσα σε διαβάσματα και δουλειά στην πιο ανταγωνιστική αγορά του κόσμου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ κοίταγα στην άλλη πλευρά τουΑτλαντικού με τον κρυφό πόθο να γυρίσω στην πατρίδα και να προσφέρω ότι μπορώ στους συμπατριώτες μου. Δεν ήξερα το πώς ήξερα όμως το γιατί: Γιατί εδώ είναι τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει στη ζωή μου.  Και εκεί ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και μου πρότεινε να μπω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο Αλέξης που είναι σήμερα εδώ που τον πήρα τηλέφωνο να τον καλέσω στη σημερινή συγκέντρωση και με αποστόμωσε. «Πώς είναι δυνατόν να λείπω;» Ακριβώς. Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.