Πολιτική

Παππάς για κεντροαριστερά: Να μπει τέλος στον εμφύλιο των προοδευτικών δυνάμεων

Παππάς για κεντροαριστερά: Να μπει τέλος στον εμφύλιο των προοδευτικών δυνάμεων
Μήνυμα σύγκλησης των δυνάμεων της κεντροαριστεράς ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση, έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε παρέμβασή του στη Βουλή.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα και αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «κωφεύει» στο μήνυμα που της έστειλε ο λαός στις κάλπες, ο κ. Παππάς είπε πως «λάβαμε και εμείς το μήνυμα», εντοπίζοντας παράλληλα την ανάγκη «να μπει ένα τέλος στο εμφύλιο των προοδευτικών δυνάμεων».

Ταυτόχρονα τόνισε πως ο λαός έχει στείλει συντριπτικό μήνυμα στην κυβέρνηση που αρνείται να το διαβάσει, επισημαίνοντας πως το ύστατο επιχειρημα του κυβερνητικού στρατοπέδου είναι «ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία ισχύος για άμεση πολιτική αλλαγή».

«Μην βιάζεστε γιατί οι εξελίξεις οι πολιτικές θα είναι πυκνές», διεμήνυσε εν συνεχεία, ενώ φέρνοντας το παράδειγμα της Γαλλίας, ανέφερε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση πως πως φοβάται την συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων, προειδοποιώντας την πως «θα ζήσει και αυτή τον γαλλικό εφιάλτη».

«Θα αρχίσει ο διάλογος…»

Μάλιστα ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του ο Νίκος Παππάς, η προεδρεύουσα της συνεδρίασης Όλγα Γεροβασίλη, ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν «άρχισε ο διάλογος μεταξύ των δύο παρατάξεων», με τον Χρήστο Γιαννούλη που ανέβαινε εκείνη την ώρα στο βήμα να της απαντά πως «ο διάλογος θα αρχίσει κυρία πρόεδρε και θα είναι και δημιουργικός και αποτελεσματικός».