Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Κάλεσμα στους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά

Στέφανος Κασσελάκης: Κάλεσμα στους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά Φωτογραφία: INTIME
«Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κάλεσμα στους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του Αλέξη Κούγια, μετά τις δηλώσεις του απευθύνει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Απέναντι στην Ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς» σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε «όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα. Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη».

Προσθέτει δε, ότι «ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη «χούντα» να πάρει την απάντησή του. Δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης με την ανάρτησή του καλεί «τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος».

»Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών - μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κλείνει την ανάρτησή του με το υστερόγραφο «Οι βουλευτές μας επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1803446011123085718}