Πολιτική

«Σκέψου - δράσε - ζήσε χωρίς ναρκωτικά!»: Εκδήλωση της ΚΝΕ κατά των ναρκωτικών

«Σκέψου - δράσε - ζήσε χωρίς ναρκωτικά!»: Εκδήλωση της ΚΝΕ κατά των ναρκωτικών
Εκδήλωση της ΚΝΕ για την Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών την Τετάρτη 26 Ιουνίου στην πλ. Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η ΚΝΕ συνεχίζει και ξεδιπλώνει μια πολύμορφη παρέμβαση με δράσεις, περιοδείες, συζητήσεις, εκδηλώσεις, αθλητικά τουρνουά ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με σύνθημα «Κόντρα στο ρεύμα με το κεφάλι ψηλά - Σκέψου-δράσε-ζήσε χωρίς ναρκωτικά!».

Η ΚΝΕ πρωτοστατεί για να δυναμώσει ένα νεανικό ρεύμα αντίστασης απέναντι στα ναρκωτικά και σε αυτό που συμβολίζουν.

Έχει μαχητικό μέτωπο απέναντι σε ό,τι βάζει στο στόχαστρο τη συνείδηση των νέων. Βρίσκεται μπροστά στον αγώνα ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων, της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, πολιτική που διαμορφώνει τη σημερινή ασφυκτική κατάσταση που τροφοδοτεί τους παράγοντες που ωθούν στην αύξηση της χρήσης ναρκωτικών σε όλο και μικρότερες ηλικίες.

Κάθε νέος και νέα που σήμερα ασφυκτιά στα στενά όρια ενός συστήματος που σαπίζει έχει διέξοδο τον αγώνα για την ανατροπή, με την ενεργητική, συλλογική, αγωνιστική στάση ζωής, σε σύγκρουση με την παραίτηση, την απογοήτευση, τη φυγή που καλλιεργεί το σύστημα με τα ναρκωτικά και τη ναρκωκουλτούρα.

Η Επιτροπή Κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με νέους και νέες με θέμα τις θέσεις και τη δράση της ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στο Θέατρο της Πλατείας Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στις 20:00.

Στη συζήτηση συμμετέχουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις οι:

  • Παναγιώτης Κατηφές, Κοινωνιολόγος, Επικεφαλής του Τμήματος ενάντια στα Ναρκωτικά και τις Εξαρτήσεις της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εύα Τιγκίρη, Επικεφαλής της Επιτροπής κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων του ΚΣ της ΚΝΕ
  • Λεμονιά Φακάρου, Ψυχολόγος, µέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

Poster_Kata_ton_Narkotikon_KNE_1_446f3.jpg