Πολιτική

Ευθεία αμφισβήτηση του Κασσελάκη από τον Μουζάλα: Στο συνέδριο πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας

Ευθεία αμφισβήτηση του Κασσελάκη από τον Μουζάλα: Στο συνέδριο πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας
Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ θέτει ευθέως ο Γιάννης Μουζάλας, πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο πρώην υπουργός, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξή του στο Attica TV, έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας στο συνέδριο, ασκώντας σφοδρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τις επιλογές του. Ο κ. Μουζάλας υποστήριξε ότι ο κ. Κασσελάκης αποδείχθηκε ελλιπής και διχαστικός, καθώς «ένας Πρόεδρος κόμματος οφείλει να συνθέτει απόψεις και να κρατάει τον κόσμο μέσα, όχι να χαίρεται που φεύγουν άνθρωποι από το κόμμα του». Αναφερόμενος στον Γιάννη Δραγασάκη, είπε ότι «η αποχώρηση ανθρώπων σαν τον Δραγασάκη κάνει το χώρο φτωχότερο».

Ο κ. Μουζάλας κατηγόρησε επίσης την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δολοφονεί πολιτικά», αποδυναμώνοντας τα επιτεύγματα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησής του και προσπαθώντας να αλλάξει τον προοδευτικό χαρακτήρα του κόμματος. Δήλωσε ότι υπήρξε υποστηρικτής του κ. Κασσελάκη, αλλά τώρα θεωρεί ότι ήταν λάθος απάντηση στο σωστό ερώτημα για τις αλλαγές που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μουζάλας κατέληξε ότι οι προτάσεις Κασσελάκη για την κατάργηση της οργανωτικής δομής του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν ένα προσωποπαγές κόμμα και εξέφρασε την ανάγκη για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων χωρίς προαπαιτούμενα, υποστηρίζοντας ότι η ηγεσία Κασσελάκη είναι διχαστική και μη ικανή να ενώσει τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

{https://x.com/AtticaTV_gr/status/1815514646876442901}