Παιχνίδια Εξουσίας

Τα άγνωστα τηλεφωνήματα Κασσελάκη, στόχος της έκρηξης ο Φάμελλος

Τα άγνωστα τηλεφωνήματα Κασσελάκη, στόχος της έκρηξης ο Φάμελλος
Τα τηλεφωνήματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε Γεροβασίλη και Νοτοπούλου το βράδυ της Τρίτης.

Ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν ο βασικός λόγος της έκρηξης του Στέφανου Κασσελάκη το βράδυ της Τρίτης στη Γραμματεία της ΚΟΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πληροφορία προκύπτει από εμπιστευτικές πηγές της στήλης, αλλά και από δυο τηλεφωνήματα που έγιναν αργά το βράδυ της Τρίτης από τον Στέφανο Κασσελάκη σε δυο (τουλάχιστον) μέλη της Γραμματείας της ΚΟΕΣ.

Συγκεκριμένα τα τηλεφωνήματα έγιναν στην Όλγα Γεροβασίλη και την Κατερίνα Νοτοπούλου, με τον πρόεδρο του κόμματος να τις διαβεβαιώνει πως η έκρηξή του και ότι "σε όποιον δεν αρέσει να φύγει", δεν αφορούσε τις ίδιες.

Ο Στ. Κασσελάκης φέρεται να εκνευρίστηκε ιδιαιτέρως γιατί ο πρόεδρος της ΚΟ ζήτησε να αλλάξει η ημερομηνία του Καταστατικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην συμπίπτει με τον πρώτο γύρο της εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Το είπε βεβαίως και η Όλγα Γεροβασίλη, αλλά η αντιπρόεδρος της Βουλής ανήκει στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Κάποιοι εκτιμούν πως η "κόντρα" του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματός του ξεκίνησε στο τελευταίο -θυελλώδη- Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των πολλών χειροκροτημάτων που εισέπραξε ο Σωκράτης Φάμελλος, με ορισμένους να θεωρούν ότι εκείνη την ημέρα γεννήθηκε ένας νέος "δελφίνος" στην Κουμουνδούρου.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα μας απασχολήσει προσεχώς πολύ.