Πολιτική

Γιαννάκος: Ντρέπεται και η ντροπή με τα άνανδρα καμώματα του Πολάκη

Γιαννάκος: Ντρέπεται και η ντροπή με τα άνανδρα καμώματα του Πολάκη
«Αυτός είναι ο Πολάκης» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Σκληρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Μιχάλης Γιαννάκος. Με αφορμή το επεισόδιο στη Βουλή που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Χθες οι φορείς κληθήκαμε και καταθέσαμε τις απόψεις μας στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής. Πολιτισμένα καταθέσαμε την αντίθεσή μας στο νομοσχέδιο για τη ψυχική υγεία. Ο πρόεδρος της επιτροπής, οι υπουργοί, όλοι οι βουλευτές των κομμάτων μας άκουσαν με ενδιαφέρον.

Ο κος Πολάκης μπήκε στην αρχή με το γνωστό μάγκικο ύφος και αφού έκανε φασαρία για το αδιαχώρητο της αίθουσας μετά εξαφανίστηκε. Δεν μπήκε στον κόπο να μας ακούσει.

Σε όλη τη διαδικασία παρούσα ήταν η νομική σύμβουλος του Υπουργού κα Πετρούλια. Διακριτική και ευπρεπής. Μάλιστα στο διάλειμμα μιλήσαμε και την αντίθετη άποψή μας στο νομοσχέδιο την αντιμετώπιζε με ευγένεια και χιούμορ. Πάντα πρόθυμη και ευγενής να συνεργαστεί μαζί μας για ζητήματα του Υπουργείου Υγείας» και καταλήγει:

«Ντρέπεται και η ντροπή με τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό Πολάκη. Αυτός όμως είναι ο Πολάκης. Εμείς τον ζήσαμε και σας το έχουμε πει πολλές φορές. Ντροπή τέτοια άνανδρη επίθεση σε μια γυναίκα ή σε οποιοδήποτε άνθρωπο.

Γιαννάκος».