Πολιτική

Κασσελάκης για Άδωνι: Αν υπουργός κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι θα φεύγει την ίδια στιγμή

Κασσελάκης για Άδωνι: Αν υπουργός κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι θα φεύγει την ίδια στιγμή Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται στο βίντεο να λέει «σας έχω πει μη φωνάζετε. Έχω πιο δυνατή φωνή από σας».

Βίντεο με την έντονη συνομιλία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με γιατρό του νοσοκομείου της Κω, που του περιγράφει τις ελλείψεις του νοσοκομείου, ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές)» επισημαίνει στη σχετική ανάρτηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει ότι: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται στο βίντεο να λέει «αλλάξαμε το πλαίσιο, αυξήσαμε τα κίνητρα. Προ ολίγου αποφασίσαμε να κάνουμε 4 προσλήψεις παθολόγων ταυτόχρονα, σας έχω πει μη φωνάζετε. Έχω πιο δυνατή φωνή από σας».

Όταν η γιατρός τον παροτρύνει δε να κοιτάει τον κόσμο στα μάτια, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά «τον κόσμο τον κοιτάω στα μάτια 18 χρόνια».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1820890047455097311}