Πολιτική

Γάμος Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Η ανταλλαγή όρκων και η συνοδεία βιολιτζήδων

Γάμος Κασσελάκη - ΜακΜπέθ: Η ανταλλαγή όρκων και η συνοδεία βιολιτζήδων Φωτογραφία: INTIME
Η τελετή του γάμου, η δεξίωση, το πάρτι στα Χανιά και φυσικά η ανταλλαγή όρκων.

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ στα Χανιά.

Το ζευγάρι αυτή την ώρα ανταλλάσσει όρκους στο αμφιθέατρο του Βοτανικού Κήπου, παρουσία συγγενών και στενών φίλων, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι σε πολυτελή βίλα.

Στην περιοχή του Βοτανικού Κήπου έχουν ληφθεί μέτρα, προκειμένου η ανταλλαγή όρκων να γίνει μακριά από κάμερες και φωτογράφους. Επιπλέον, οι καλεσμένοι θα αφήσουν τα κινητά τους σε ντουλαπάκια, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν διαρρεύσουν πλάνα και φωτογραφίες.

Πληροφορίες του Live News αναφέρουν ότι ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, αλλά όχι βουλευτές του κόμματος.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν περίπου στις 17:00. Βαν που μετέφεραν κάποιους από αυτούς είχαν μπροστά μια πινακίδα που ανέγραφε «Φάρλι», το όνομα του σκύλου του ζευγαριού. 

kasselakis20_68d4b.jpg

 

kasselakis10_3d8d3.jpg

kasselakis11_f1923.jpg

kasselakis12_d40f2.jpg

 

stefanos-kasselakis4_709fc.jpg

stefanos-kasselakis3_271df.jpg

stefanos-kasselakis2_8e404.jpg

stefanos-kasselakis1_98cf1.jpg

 

Βιολιά θα «ντύσουν» τη στιγμή της ανταλλαγής των όρκων του ζευγαριού. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τοπικά εδέσματα, μεταξύ άλλων ξεροτήγανα, τσικουδιά και κρύο τσάι, ψωμάκι από ξυλόφουρνο με παλαιωμένη γραβιέρα και ελιές, ντοματίνια γεμιστά, γεμιστοί κολοκυθανθοί και κατσίκι με θυμαρίσιο μέλι Σαμαριάς και ανθό αλατιού.

Μετά την ανταλλαγή όρκων, θα ακολουθήσει στις 20:00 η δεξίωση σε πολυτελή βίλα, στην οποία έμεινε το ζευγάρι τα πρώτα 24ωρα της παραμονής του στα Χανιά, προτού εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο. Το τετραήμερο των εκδηλώσεων ολοκληρώνεται το Σάββατο, με πάρτι σε beach bar.

Φωτογραφίες: ΙΝΤΙΜΕ