Πολιτική

Άρωμα «παλιού ΠΑΣΟΚ» στην Ξάνθη: Ο Ανδρουλάκης πήγε σε πανηγύρι και ο dj έπαιξε το «Καλημέρα Ήλιε»

Άρωμα «παλιού ΠΑΣΟΚ» στην Ξάνθη: Ο Ανδρουλάκης πήγε σε πανηγύρι και ο dj έπαιξε το «Καλημέρα Ήλιε»
Εκπλήξεις επεφύλασε στον Νίκο Ανδρουλάκη η Ξάνθη.

Με το τραγούδι «Καλημέρα Ήλιε» υποδέχθηκαν τον Νίκο Ανδρουλάκη στο πανηγύρι της Ξάνθης.

Χθες, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την Ξάνθη στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Ξεκίνησε την ημέρα του από το παζάρι της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και νέους για τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν.

Το απόγευμα συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην αίθουσα του ΕΒΕ Ξάνθης, ενώ το βράδυ παρευρέθηκε στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης συνομίλησε με νέους, έβγαλε φωτογραφίες και συμμετείχε ενεργά στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Όταν ο DJ αντιλήφθηκε την παρουσία του προέδρου και υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έπαιξε το «Καλημέρα Ήλιε» του Μάνου Λοΐζου.

Το πλήθος στο πανηγύρι, μαζί με τον Ανδρουλάκη, αντέδρασε με ενθουσιασμό, τραγουδώντας και χειροκροτώντας το εμβληματικό τραγούδι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok: «Η Ξάνθη γιόρτασε την 3η του Σεπτέμβρη λίγες μέρες νωρίτερα. Καλημέρα ήλιε!»

{https://www.tiktok.com/@nikos.androulakis/video/7409727484603747616?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7154604834518271493}

NETWORK