Πολιτική

Αυλωνίτης για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί»

Αυλωνίτης για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί»
«Είναι ντροπή όλων μας που καταντήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε αυτή την κατάσταση» δήλωσε τη Δευτέρα ο «θεσμικός» Αλέξανδρος Αυλωνίτης

«Είμαι θεσμικός και πηγαίνω πάντοτε με τον πρόεδρο του κόμματός μου» επισήμανε τη Δευτέρα ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, «και ειδικά όταν έχω καταλήξει στο συμπέρασμά ότι όλη η διαδικασία μέχρι τώρα για να αρθεί η εμπιστοσύνη του κόμματος προς αυτόν δεν ήταν καθόλου νομικά σωστή και ειδικά καταστατικά».

Ερωτηθείς γιατί δεν δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες του ο Στέφανος Κασσελάκης, ο βουλετής απάντησε πως όλα τα στοιχεία που τον αφορούν είναι καταγεγραμμένα ήδη στη δήλωση που έχει δημοσιοποιήσει και «το κείμενο που πρέπει να απαντήσει, που έχει σειρά από άλλα στοιχεία δηλαδή φορολογικά στοιχεία, θα τα συμπληρώσει στη σχετική έντυπη δήλωση».

«Όλα είναι δημοσιευμένα απλώς πρέπει να καταγραφούν σε διάφορα σημεία της σχετικής δήλωσης», διευκρίνισε.

Ερωτηθείς αν θα καταφέρουν να συμπορευτούν όλοι μαζί μετά την εκλογική μάχη, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης υποστήριξε πως «είναι ντροπή όλων μας που καταντήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε αυτή την κατάσταση».

«Πάντοτε προσπαθώ να στηρίξω την υπόθεση ενότητα, συλλογικότητα, συντροφικότητα. Βλέπω πράγματα και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν αυτοί που ήταν υπουργοί, υφυπουργοί να καταντήσουν τις προσωπικότητές τους έτσι;

»Να κουτσομπολεύουν αν φώναξε την τάδε μέρα στο εκτελεστικό γραφείο ο Κασσελάκης, έχω ακούσει μύρια όσα από τους ίδιους!»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί», τόνισε στη συνέχεια. «Όσοι όμως είναι θεσμικοί και θεωρήσουν ότι ο λαός έχει τη δύναμη αν έχουν την ελάχιστη δημοκρατικότητα μέσα τους θα πρέπει να παραμείνουν στο κόμμα τους. Αν θεωρούν όμως ότι η υπόθεση του κόμματος είναι προσωπική υπόθεση καλό είναι να φύγουνε».