Πολιτική

Συνάντηση Φάμελλου με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής

Συνάντηση Φάμελλου με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής
Φάμελλος και αντιπροσωπεία εργαζομένων συμφώνησαν πως υπάρχει κοινή αντίληψη ότι η λειτουργία της Αυγής και του ραδιοφώνου Στο Κόκκινο, είναι απαραίτητη.

Τη στήριξη του στα δίκαια αιτήματά τους, εξέφρασε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος σε αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν την Τετάρτη.

Παράλληλα, ο Σωκράτης Φάμελλος εξέφρασε την πεποίθησή του για την αναγκαιότητα λειτουργίας και της Αυγής και του Κόκκινου. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την αντίθεσή του στις αιφνιδιαστικές αλλαγές, σημειώνοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί από την πρώην ηγεσία του κόμματος μία επαρκής οικονομοτεχνική προετοιμασία (επεξεργασία) με ενίσχυση των εσόδων και της βιωσιμότητας των Μέσων και προφανώς με ενεργοποίηση και των μελών του κόμματος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος έδωσε επίσης έμφαση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, αφού υπάρχει η κοινή αντίληψη πως η λειτουργία των δύο αυτών Μέσων είναι απαραίτητη.