Πολιτική

Τζανακόπουλος κατά Πέτρου Παππά: «Δεν ξέρει τι σημαίνει αριστερά, πάει χέρι-χέρι με τις πιο δεξιές απόψεις»

Τζανακόπουλος κατά Πέτρου Παππά: «Δεν ξέρει τι σημαίνει αριστερά, πάει χέρι-χέρι με τις πιο δεξιές απόψεις» Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Ο Πέτρος Παππάς δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες της», είπε ο Τζανακόπουλος.

Επίθεση κατά του Πέτρου Παππά για τη θέση που διατύπωσε αναφορικά με τον φαντάρο που πήρε μέρος και εκφώνησε λόγο σε αντιπολεμική συγκέντρωση που διοργάνωσε ΚΚΕ, εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ο Πέτρος Παππάς μπορεί να μην γνωρίζει για τους αγώνες της αριστεράς για τα δικαιώματα των οπλιτών και το καταλαβαίνω αυτό γιατί δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες της», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

«Δεν ξέρει ότι αυτό δεν είναι μόνο αίτημα της αριστεράς, αλλά ένα φιλελεύθερο αίτημα», ανέφερε εν συνεχεία, κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «πηγαίνει χέρι-χέρι με τις πιο δεξιές απόψεις που ακολουθούνται στον δημόσιο διάλογο».

Σχολιάζοντας δε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος τη χαρακτήρισε «κατώτερη των περιστάσεων», εκτιμώντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει υποστεί μετάλλαξη».

Θυμίζουμε πως στη δήλωση που άναψε φωτιές, ο Πέτρος Παππάς είχε αναφέρει ότι «είναι επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Ο στρατός έχει κανόνες. Δεν νοείται άνθρωπος που υπηρετεί τη θητεία του να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο καν. Δεν νοείται τέτοιου είδους πολιτικοποίηση. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξει ποινή».

Σε αντίστοιχη δήλωση, είχε προχωρήσει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.