Πολιτική

Ο Κασσελάκης δεν παίρνει πίσω το εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης δεν παίρνει πίσω το εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ Φωτογραφία: intime
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Πολάκη - Κασσελάκη.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον δεύτερο να αποχωρεί από την Κουμουνδούρου κάνοντας δηλώσεις.

Συγκεκριμένα εξέφρασε τη θλίψη του για τη μη συμμετοχή άλλων υποψηφίων στη συνάντηση, ενώ επίσης ανέφερε ότι το περιεχόμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας του έχει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιηθεί με τη δημοσιοποίηση όλων των πόθεν έσχες.

«Δεν έχω σκοπό να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα», προσέθεσε.

Με λυπεί η απουσία των άλλων

Αναλυτικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι τον «λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα», προσθέτοντας: «Έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις».

Επίσης, τόνισε την ανάγκη για τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να τους χώρα όλους, χωρίς επιλεκτική μεταχείριση.

Κάποιοι πρέπει να θέσουν όρια

Για το εξώδικο, είπε πως το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες.

«Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για την διαρροή, καθώς ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων», τόνισε, συμπληρώνοντας: «Δεν έχω θέμα με επιθέσεις, αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα.».

NETWORK