Πολιτική

Ανδρουλάκης: Στις επόμενες εθνικές εκλογές μπορούμε να είμαστε ο νικητής

Ανδρουλάκης: Στις επόμενες εθνικές εκλογές μπορούμε να είμαστε ο νικητής Φωτογραφία: MOTIONTEAM/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
«Δεν δέχομαι να υποτιμά κανείς όσα πετύχαμε», τόνισε ο Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεσμεύθηκε ότι θα κάνει πράξει τις παρατηρήσεις των πολιτών που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιοδειών του και πως θα κινηθεί με τη στρατηγική της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας.

«Εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο και πιστεύω βαθιά ότι αν το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει ενωμένο, με τον υπεύθυνο λόγο, με το πολιτικό πρόγραμμα, με ένα ικανό στελεχιακό δυναμικό, μπορούμε στις επόμενες εθνικές εκλογές όχι μόνο να κοιτάξουμε στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία αλλά να είμαστε ο νικητής», τόνισε στην προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είπα ποτέ ότι έχω το αλάθητο του Πάπα, αλλά δεν δέχομαι, όμως, να υποτιμά κανείς όσα πετύχαμε», υπογράμμισε. Για την ανανέωση είπε ότι δεν ήταν προϊόν μεταγραφών, αλλά έγινε μέσα από τα σπλάχνα της παράταξης. Η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη, τόνισε.

Στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κατηγόρησε ότι είναι «κρατικιστής για τους ισχυρούς και νεοφιλελεύθερος για τον λαό». Του καταλόγισε ευθύνες για την «κατάρρευση» του ΕΣΥ και για την κατάσταση στην Παιδεία, για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας.

«Η επιλογή της ΝΔ είναι να μην υπηρετεί τους πολλούς, αλλά να υπηρετεί τους λίγους και αυτό που την κράτησε όρθια είναι η ανοχή του λαού στο φόβο μην επιστρέψει ο Τσίπρας με τον Καμμένο», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι πλέον δεν υπάρχει αυτός ο φόβος.

{https://www.youtube.com/watch?v=HXrO7rZlXWc}