Πολιτική

Άγρια κόντρα Ηλιόπουλου - Αγαπηδάκη: «Έκανες καριέρα ως τρολ» - «Ο ΣΥΡΙΖΑ μου κατέστρεψε τη ζωή»

Άγρια κόντρα Ηλιόπουλου - Αγαπηδάκη: «Έκανες καριέρα ως τρολ» - «Ο ΣΥΡΙΖΑ μου κατέστρεψε τη ζωή»
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του Νάσου Ηλιόπουλου και της Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Σε σφοδρή σύγκρουση ήρθαν στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Νάσος Ηλιόπουλος με την Ειρήνη Αγαπηδάκη, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Αριστεράς για την κατάσταση του Κέντρου Υγείας Αίγινας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στην απώλεια ζωής ενός νέου ανθρώπου, επειδή, όπως υποστήριξε, απουσίαζε το πλωτό ασθενοφόρο, με την Ειρήνη Αγαπηδάκη να τον κατηγορεί για «σπέκουλα» και εργαλειοποίηση του θανάτου.

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς απάντησε σε έντονο ύφος χαρακτηρίζοντας την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας «τρολ» και κατηγορώντας την ότι με αυτόν τον τρόπο «έκανε καριέρα». Όταν μάλιστα ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Βασίλειος Βιλιάρδος, του ζήτησε να ανακαλέσει, εκείνος αρνήθηκε, τονίζοντας πως «δεν ανακαλώ τίποτα. Τρολ απ΄τα Lidl είναι».

Η κυρία Αγαπηδάκη παίνοντας ξανά το λόγο και ενώ ο κ΄Ηλιόπουλος είχε αποχωρήσει από την Ολομέλεια, σχολίασε πως «δεν ανέχομαι επειδή οι πολιτικές μου πεποιθήσεις ανήκουν στη ΝΔ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ και να με αποκαλεί 'τρολ'. 'Τρολ' είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από κουκούλες».

Συμπλήρωσε δε, ότι είχε το θάρρος της γνώμης της και έγραφε αιχμηρά σχόλια με ονοματεπώνυμο γιατί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ της κατέστρεψε τη ζωή, όπως είπε χαρακτηριστικά.