Πολιτική

Ο Γιώργος Βλάχος «ξαναχτυπά»: «Η ψήφος μου για ΠτΔ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη»

Ο Γιώργος Βλάχος «ξαναχτυπά»: «Η ψήφος μου για ΠτΔ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη»
Ο Γιώργος Βλάχος εξακολουθεί να έχει απορίες σχετικά με τα κόκκινα δάνεια και στέλνει νέο «μήνυμα αμφισβήτησης» τονίζοντας πως η ψήφος του δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μπορεί να αρνείται τον χαρακτηρισμό «αντάρτες», ωστόσο ο Γιώργος Βλάχος συνεχίζει την αντιπολίτευση «από τα μέσα» σχετικά με το ζήτημα των κόκκινων δανείων.

Ο βουλευτής της ΝΔ είναι ένας από τους «11» που ζήτησαν απαντήσεις από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, ενώ μιλώντας στον ΑΝΤ1 τονίζει πως εξακολουθεί να έχει απορίες.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση, έχουμε όμως και το καθήκον του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Εξάλλου αντάρτες δεν μας αποκαλεί καν το κόμμα. Αντάρτες μας αποκαλούν τρίτα πρόσωπα.

»Η αντιπολίτευση όταν ασκεί κριτική στην κυβέρνηση έχει πάντα απώτερο σκοπό να κερδίσει πολιτικά. Εμείς αν πετύχει η πρωτοβουλία μιας κοινοβουλευτικής μας ερώτησης και “κερδίσουμε”, κερδίζει η ίδια η ΝΔ».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Βλάχος υπογραμμίζει την ελευθερία των βουλευτών να εκφράζουν την γνώμη τους, τονίζοντας πως η θετική του ψήφος δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ούτε σε ψηφοφορίες για νομοσχέδια, ούτε και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.