Πολιτική

Μαξίμου: Εχουμε καταθέσει νέες προτάσεις απο την προηγούμενη Τρίτη

Μαξίμου: Εχουμε καταθέσει νέες προτάσεις απο την προηγούμενη Τρίτη Μαξίμου: Εχουμε καταθέσει νέες προτάσεις απο την προηγούμενη Τρίτη
Μαξίμου: Εχουμε καταθέσει νέες προτάσεις απο την προηγούμενη Τρίτη «Η Ελλάδα έχει καταθέσει προτάσεις από την περασμένη Τρίτη, οι οποίες παραμένουν στο τραπέζι με ορισμένες βελτιώσεις» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές

«Το σημερινό Eurogroup δεν είχε σκοπό να πάρει αποφάσεις, αλλά να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής» διευκρινίζουν οι κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις αιτιάσεις ανώτερων ευρωπαίων αξιωματούχων.

«Η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει προτάσεις από την προηγούμενη Τρίτη, οι οποίες παραμένουν στο τραπέζι με ορισμένες βελτιώσεις. Οι προτάσεις αυτές περιλαμβάνουν τις μεταρρυθμίσεις, τη χρηματοδότηση, το επενδυτικό πρόγραμμα καθώς και τη ρύθμιση του χρέους» τονίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση γίνεται πριν την έναρξη της συνόδου κορυφής των χωρών της ευρωζώνης.

Η σύνοδος κορυφής της ευρωζώνης, κατά την οποία θα συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, περίπου στις 19.30 ώρα Ελλάδας.

NETWORK