Υγεία

ΑΧΕΠΑ: Το Κολλέγιο Ανατόλια συγκέντρωσε 56.000 ευρώ για τη ΜΕΘ του νοσοκομείου

ΑΧΕΠΑ: Το Κολλέγιο Ανατόλια συγκέντρωσε 56.000 ευρώ για τη ΜΕΘ του νοσοκομείου
Στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ η δωρεά που συγκέντρωσε το Κολλέγιο Ανατόλια. Ένας αναπνευστήρας και μηχανήματα κλιματισμού - εξαερισμού θαλάμων δόθηκαν μεταξύ άλλων στο νοσοκομείο. Τι δήλωσε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ.

Ένας αναπνευστήρας ΜΕΘ καθώς και μηχανήματα κλιματισμού – εξαερισμού θαλάμων αρνητικής πίεσης ήταν το αποτέλεσμα της δωρεάς των 56.000 ευρώ που συγκέντρωσε το Κολλέγιο Ανατόλια από δωρεές μελών της κοινότητάς του για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Όπως γνωστοποίησε με επιστολή του ο Διοικητής και Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης, προς τη Διοίκηση του Κολλεγίου Ανατόλια, η δωρεά αποτελεί μία σημαντική επένδυση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και θα συμβάλλει «στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών σε όλους τους ασθενείς του νοσοκομείου, η οποία θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου, και θα διευκολύνει σημαντικά το έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατά τη νοσηλεία των ασθενών προάγοντας στο μέγιστο την ασφάλειά του» όπως ο ίδιος αναφέρει. Διαβάστε περισσότερα στο news4health