Υγεία

Πώς η τηγανιτή πατάτα επηρεάζει λιγότερο το σάκχαρο του αίματος σε σχέση με την βραστή

Πώς η τηγανιτή πατάτα επηρεάζει λιγότερο το σάκχαρο του αίματος σε σχέση με την βραστή Φωτογραφία: pixabay
Η πατάτα, είτε βραστή είτε τηγανητή, μπορεί να ενταχθεί στη διατροφή μας, προσφέροντας θρεπτικά συστατικά και απόλαυση.

Η πατάτα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και θρεπτικά λαχανικά παγκοσμίως.

Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, καθιστώντας την σημαντική για μια υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, ο τρόπος μαγειρέματος μπορεί να επηρεάσει τα θρεπτικά της οφέλη.

Διαβάστε στο theIssue.gr τα οφέλη της πατάτας και πώς διαφέρουν όταν είναι βραστή και όταν είναι τηγανητή.