Media News

MasterChef spoiler: Επεισόδιο για γερά νεύρα την Δευτέρα 10/5 - Η ατάκα των κριτών που θα συζητηθεί (βίντεο)

MasterChef spoiler: Επεισόδιο για γερά νεύρα την Δευτέρα 10/5 - Η ατάκα των κριτών που θα συζητηθεί (βίντεο)
Τι είναι αυτό που κάνει σχεδόν έξαλλους τους κριτές του MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας 10 Μαΐου; Ποια από τις τρεις ομάδες θα έχει την καλύτερη προσπάθεια και ποια τη χειρότερη;

Η ώρα των ευθυνών έφτασε για τους εννέα εναπομείναντες παίκτες του MasterChef. Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του MasterChef οι κριτές φαίνονται να είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους παίκτες και η ένταση αναμένεται να βρίσκεται στα ύψη την ώρα της κρίσης των τριών ομάδων.

Μετά την αποχώρηση της Ανούς Χεριμιάν και με τον Αλέξανδρο Συνοδινό να έχει κερδίσει το πρώτο του τεστ δημιουργικότητας, οι ομάδες του ριάλιτι μαγειρικής του Star αναδομήθηκαν, όπως και οι κλασσικές συνταγές.

Ισάριθμα μοιράστηκαν οι μάγειρες και πλέον τα μέλη της κάθε ομάδας είναι μόνο τρία.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός επέλεξε αρχηγούς, διαμόρφωσε τις ομάδες και σε κάθε μία ανέθεσε ένα από τα τρία κουτιά που έκρυβαν το βασικό υλικό κάθε πιάτου.

Έτσι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός έκανε τις εξής επιλογές:

  • Κίτρινη ομάδα – Μαύρο κουτί: Παύλος Χάπιλλος (αρχηγός), Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης.
  • Κόκκινη ομάδα – Κόκκινο κουτί: Αλέξανδρος Συνοδινός (αρχηγός), Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Τζιοβάνι Σκαράτζι.
  • Μπλε ομάδα – Λευκό κουτί: Παναγιώτης Τζαμαλής (αρχηγός), Ιωάννης Αυλωνίτης, Μαρίνα Ντεμολλάι.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου βλέπουμε τους κριτές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους παίκτες. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη προσπάθεια και ποια τη χειρότερη; Η μάχη της Δευτέρας με το Survivor και τον ΣΚΑΙ αναμένεται να είνμαι επική και να κριθεί στα... σημεία!