Media News

Ξανά στο εδώλιο ο Φουρθιώτης: Κατηγορείται ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Ξανά στο εδώλιο ο Φουρθιώτης: Κατηγορείται ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από την Τζούλια Αλεξανδράτου
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για το κακούργημα της διακεκριμένης κλοπής πρόκειται να καθίσει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης πρόκειται να δικαστεί - ακόμη μία φορά - κατόπιν μήνυσης που έχει καταθέσει εις βάρος του η άλλοτε συνεργάτιδά του, Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Φουρθιώτη ότι της έκλεψε μέσα από χρηματοκιβώτιο στο σπίτι της το ποσό των 200.000 ευρώ.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε να μπαίνει στο σπίτι της στα νότια προάστια της Αθήνας τον Αύγουστο του 2010, να ανοίγει το χρηματοκιβώτιό της και να παίρνει από μέσα 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο παρουσιαστής δεν έχει ακόμη εκδικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό, αφού μέχρι σήμερα έχει πάρει εννέα αναβολές.

Η αποφυλάκιση και το χειρουργείο

Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε πρόσφατα με διάταξη του ανακριτή, αλλά και την καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ - ενώ νοσηλεύτηκε την ίδια μέρα στο ΚΑΤ με υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου και οσφυϊκού μηρού.

Μεταξύ άλλων, στους όρους της αποφυλάκισης προβλέπεται η εμφάνισή του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Στις αρχές Μαΐου, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Απολογούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα που σχετίζονται με τις «επιθέσεις» στο σπίτι του, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση και τις συνομιλίες που τον «καίνε» με τους δύο συγκατηγορουμένους του.