Δημόσιο

Μπαίνουν σε λειτουργία τα νέα διόδια στο τμήμα Λεύκτρο - Σπάρτη

Μπαίνουν σε λειτουργία τα νέα διόδια στο τμήμα Λεύκτρο - Σπάρτη Μπαίνουν σε λειτουργία τα νέα διόδια στο τμήμα Λεύκτρο - Σπάρτη
Στη διάθεση των οδηγών είναι πλέον το οδικό τμήμα Λεύκτρου – Σπάρτης (μήκους περίπου 46 χλμ) του αυτοκινητόδρομου «Μορέας», ο οποίος καλύπτει Κόρινθο, Τρίπολη και Καλαμάτα και θα μειώσει τις αποστάσεις αυτών των πόλεων από τη Σπάρτη. Aπό Δευτέρα 9 Μαϊου θα τεθεί σε λειτουργία και ο νέος σταθμός διοδίων Πετρίνας, συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (μετά τις 12), ενώ το αντίτιμο των διοδίων τελών είναι ανάλογο του μήκους του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου και καθορίζεται από την Σύμβαση Παραχώρησης.

Στους οδηγούς θα παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες άνεσης και ασφάλειας στη καινούργια αυτή διαδρομή προς τη Σπάρτη, όπως και στον υπόλοιπο αυτοκινητόδρομο, σύμφωνα με ανακοίνωση της “Μορέας». Ειδικότερα θα παρέχεται:

    Διαχείριση κυκλοφορίας και 24ωρη εποπτεία, με περιπολίες οδικής ασφάλειας και ομάδες άμεσης επέμβασης
    Τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης (τον τετραψήφιο «1025»)
    Δωρεάν οδική βοήθεια για μετακίνηση των ακινητοποιημένων οχημάτων σε ασφαλές σημείο
    Ηλεκτρονικά διόδια για τους χρήστες πομποδεκτών που συμμετέχουν στη διαλειτουργικότητα
    24ωρη λειτουργία Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.)

Παρακάτω παρατίθεται ο τιμοκατάλογος των διοδίων ο οποίος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.