Δημόσιο

«Συμμαχία» ΔΕΘ-Helexpo και ΔΕΗ

«Συμμαχία» ΔΕΘ-Helexpo και ΔΕΗ «Συμμαχία» ΔΕΘ-Helexpo και ΔΕΗ
Σε στρατηγικής σημασίας «συμμαχία» προχώρησαν η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ (ΔΕΗ) και η ΔΕΘ-Helexpo, σηματοδοτώντας έτσι το άνοιγμα σε συνέργιες προς όφελος της εθνικής οικονομίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ΔΕΗ θα αποτελεί τον επίσημο και αποκλειστικό πάροχο ενέργειας του εθνικού εκθεσιακού φορέα, ενώ θα έχει παρουσία στις εκθέσεις και στις εκδηλώσεις, που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo.

Για τη ΔΕΘ-Helexpo, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνεργασία με τη ΔΕΗ αποτελεί συνέχεια της πολιτικής της για σύσφιξη των δεσμών με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα, αλλά και μεγέθυνσης της συμβολής του στην ελληνική οικονομία.

Υπογραμμίζεται ότι η ΔΕΗ θα συμμετάσχει στην 81η ΔΕΘ, υποστηρίζοντας για μια ακόμη χρονιά την Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», η οποία θα παρέχει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις διαφόρων ειδικοτήτων. Υπενθυμίζεται δε ότι η Επιχείρηση αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, της οποίας οι πελάτες ανέρχονται σε περίπου 7,4 εκατομμύρια.

NETWORK