Δημόσιο

Κανονικά τα οδοιπορικά και η ημερήσια αποζημίωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους

Κανονικά τα οδοιπορικά και η ημερήσια αποζημίωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους Κανονικά τα οδοιπορικά και η ημερήσια αποζημίωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους
Κανονικά τα οδοιπορικά και η ημερήσια αποζημίωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους Κανονικά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, τα οδοιπορικά και η ημερήσια αποζημίωση που θα λάβουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι για την διενέργεια του Δημοψηφίσματος αφού εκδόθηκε απόφαση που εξαιρεί τα συγκεκριμένα ποσά απο τα capital controls.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη κατά το διάστημα της τραπεζικής αργίας, πέραν των περιπτώσεων που προβλέπονται γι ατον έλεγχο κεφαλαίων που έχει καθοριστεί με ΠΝΠ, δύναται να πραγματοποιούνται από τα πιστωτικά ιδρύματα και η εξής πράξη της καταβολή ημερησίας αποζημίωσης καθώς και των οδοιπορικών εξόδων στους δικαιούχους των διοριζομένων, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κ.λπ. για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, καθώς και του τρόπου καταβολής τους.