Δημόσιο

«Καθαρή Δευτέρα-Καθαρή Αθήνα», από τον Δήμο Αθηναίων

«Καθαρή Δευτέρα-Καθαρή Αθήνα», από τον Δήμο Αθηναίων «Καθαρή Δευτέρα-Καθαρή Αθήνα», από τον Δήμο Αθηναίων
«Δουλειά» πιάνει από αύριο Καθαρά Δευτέρα, στις 9:30 το πρωί, ο Δήμος Αθηναίων, ξεκινώντας εκστρατεία καθαρισμού των γκράφιτι σε τοίχους της πόλης.

Πρώτος «σταθμός» ο τοίχος του νεκροταφείου της Αρχαίας Αθήνας στην οδό Ερμού.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Αθηναίων «η διεύθυνση καθαριότητας του δήμου Αθηναίων και η πλατφόρμα της κοινωνίας των πολιτών του δήμου Αθηναίων ΣυνΑθηνά κηρύσσουν την Καθαρή Δευτέρα την έναρξη της εκστρατείας αφαίρεσης γκράφιτι από σημαντικούς δρόμους και τοπόσημα της Αθήνας.

Πρώτος σταθμός στις 9.30 το πρωί σε ένα σημείο μεγάλης σημασίας για την πόλη της Αθήνας και την Ιστορία της.Ο περίβολος του πρώτου δημόσιου νεκροταφείου της Αρχαίας Αθήνας, στον  πεζόδρομο της Ερμού. Ο τοίχος που περικλείει τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμικού.  

Συνεργεία της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων και εθελοντές, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, θα καθαρίσουν από γκράφιτι, με σύγχρονες τεχνικές, το εμβληματικό αυτό σημείο της πόλης. Παράλληλα θα μοιράζεται ενημερωτικό υλικό στους πολίτες χωρίς τη συμμετοχή των οποίων η επιτυχία της συνολικής  προσπάθειας είναι αδύνατη».