Αθλητισμός

«Ντου» οπαδών στην Τούμπα και διακοπή στο ΠΑΟΚ - Άρης

(Φωτ.: Eurokinissi) (Φωτ.: Eurokinissi)
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο της Τούμπας καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προκαέσαν μεγάλη ένταση πριν ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη σφυρίξει το τέλος του παιχνιδιού.

Διακοπή σημειώθηκε στον αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League 1, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 1-0 με το γκολ του Μαντσίνι από το 41ο λεπτό.

Οπαδοί του «Δικέφαλου» πέταξαν δεκάδες αντικείμενα, φωτοβολίδες και τελικά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνάντησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο καπνογόνα από την κερκίδα εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Άρη να κατευθύνονται αμέσως προς τα αποδυτήρια, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Θύρα 4, έχοντας μάλιστα και συγκρούσεις με οπαδούς.

Με εντολή του Σκωτσέζου ρέφερι, οι δύο ομάδες αναχώρησαν άμεσα στα αποδυτήρια, οι δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στο γήπεδο και ακολούθησαν σκηνές έντασης.

Συλλήψεις

Τέσσερις συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλες οι συλλήψεις έγιναν μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.