Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ χόρεψε πεντοζάλη την ΑΕΚ, νίκη του Άρη επί του Ιωνικού

(Φωτ.: EUROKINISSI) (Φωτ.: EUROKINISSI)
Ο ΟΦΗ χόρεψε... πεντοζάλη την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας την έκπληξη στο μενού της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Με μία έκπληξη ολοκληρώθηκε το 2021 για τη Super League, καθώς ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Βράνιες στο 14΄,  αλλά ο Λάμπρου στο 23΄' και ο Καμάου στο 60΄' «υπέγραψαν» τη μεγάλη ανατροπή για τους Κρητικούς, που παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας για 10 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ, που έχασε πέναλτι (άουτ) με τον Άμραμπατ στο 88΄,  έπεσε θύμα της «κατάρας» που συνεχίζεται από το 2008, καθώς έκτοτε δεν έχει κερδίσει ποτέ τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν από την Πρωτοχρονιά!

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έμεινε στους 30 βαθμούς και στη δεύτερη θέση ενώ ο ΟΦΗ σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Με νίκη αποχεραίτησε το 2021 ο Άρης

Στο άλλο παιχνίδι της Δευτέρας (20/12) με το οποίο έκλεισε η αυλαία της αγωνιστικής, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα στη Νεάπολη, στο ματς του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε στους 21 βαθμούς με την όγδοη νίκη της, φλερτάρει με είσοδο στην πρώτη εξάδα κι ελπίζει πάντοτε στην επιστροφή των -6 βαθμών με τους οποίους ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα

Στον αντίποδα, ο Ιωνικός έμεινε στους 14 βαθμούς και την 11η θέση.