Αθλητισμός

Παίκτης του Βόλου καταγγέλλει δωροδοκία 40.000 ευρώ για να «φάει» κόκκινη απέναντι στον Ολυμπιακό

eurokinissi eurokinissi
Ο Μπαριέντος του ΝΠΣ Βόλου δέχτηκε πρόταση δωροδοκίας ώστε να αποβληθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο Ζαν Μπαριέντος προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας, ώστε να αποβληθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος αρχηγός του Βόλου, υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ Γιώργος Τσουρής του πρότεινε να αποβληθεί έναντι του ποσού των 40.000 ευρώ.

Από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος επιβεβαιώνεται ότι έχει υπάρξει η καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός σε σχόλιό του για το θέμα αρκέστηκε να τονίσει πως: «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες».

Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την καταγγελία του Ζαν Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας.

Ο Ζαν Μπαριέντος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για απόπειρα δωροδοκίας από τον ατζέντη Γιώργο Τσουρή.

Ο μάνατζερ, Γιώργος Τσουρής,είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία για απόπειρα δωροληψίας-δωροδοκίας με βάση το Νόμο περί αθλητικής βίας.

Ανακοίνωση ΠΣΑΠΠ για την καταγγελία

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) εξέφρασε τη στήριξή του στον Ζαν Μπαριέντος και επικρότησε το θάρρος που επέδειξε για να καταγγείλει απόπειρα χρηματισμού του.

Ο ΠΣΑΠΠ κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν τη συγκεκριμένη καταγγελία για απόπειρας δωροδοκίας.

«Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.