Αθλητισμός

Conference League: Το σχέδιο του ΕΚΑΒ για τον τελικό

Conference League: Το σχέδιο του ΕΚΑΒ για τον τελικό Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Νοσοκομεία σε ετοιμότητα, ασθενοφόρα και κινητές μονάδες για τον τελικό του Conference League.

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα είναι το ΕΚΑΒ για τα επείγοντα περιστατικά που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League.

Το σχέδιο του ΕΚΑΒ προβλέπει νοσοκομεία σε ετοιμότητα, κινητές ιατρικές μονάδες και ασθενοφόρα που θα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Opap Arena, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Πέρα από τα δημόσια νοσοκομεία υποδοχής αναφοράς, όπως έχουν οριστεί, το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα και τα υπόλοιπα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου της Αττικής- της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας- τα οποία εφημερεύουν στις 28, 29 και 30 Μαΐου.

Στην ευρύτερη περιοχή του Opap Arena θα επιχειρούν- πέρα από τις δυνάμεις που θα εκτελούν υπηρεσία- επιπλέον πέντε ασθενοφόρα, δύο κινητές ιατρικές μονάδες και τέσσερις μοτοσικλέτες της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ.

Σε αυξημένη ετοιμότητα θα είναι και οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ που θα κινούνται τόσο σε περιοχές κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στα σημεία όπου θα συγκεντρωθούν οι φίλαθλοι και στη διαδρομή που θα ακολουθήσουν, για τυχόν επείγοντα περιστατικά που θα προκύψουν. Στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας θα βρίσκεται και το Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών.