Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αθλητές δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους στα χάρτινα κρεβάτια!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αθλητές δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους στα χάρτινα κρεβάτια!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ετοιμάζονται να γίνουν ένα θέαμα δύναμης, ευκινησίας και... αντοχής!

Οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που βρίσκονται ήδη στο Ολυμπιακό χωριό αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις αθλητικές τους ικανότητες στα κρεβάτια τα οποία είναι κατασκευασμένα από χαρτί!

Ο Tom Daley, ο νεότερος πρωταθλητής Ευρώπης στις καταδύσεις και ο Rhys McClenaghan, ο Ιρλανδός γυμναστής, αποφάσισαν να δείξουν το πόσο τελικά τα περίφημα χάρτινα κρεβάτια που κατασκεύασαν οι Γάλλοι, αντέχουν σε «δύσκολες» καταστάσεις όπως τα ξύλινα.

Ο Daley παρουσίασε την κατασκευή του κρεβατιού: ένα στιβαρό πλαίσιο από χαρτόνι με ένα στρώμα στολισμένο με μια κουβέρτα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

{https://www.tiktok.com/@tomdaley/video/7394391261685271840?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7348358019422193185}

O 30χρονος πρωταθλητής αφού ανέβηκε στο κρεββάτι άρχισε να χοροπηδάει με δύναμη και τρομερή πίεση.

Το αποτέλεσμα; Ούτε ένα κομμάτι χαρτόνι δεν έπαθε τίποτα!

Από την πλευρά του ο McClenaghan πήδηξε, αναποδογύρισε και έκανε πολλές γυμναστικές κινήσεις στο κρεβάτι του, ωθώντας το στα όριά του.

{https://www.instagram.com/reel/C9pgQiytQYs/?utm_source=ig_web_copy_link}

Μετά την αυστηρή αξιολόγησή του, ο McClenaghan δήλωσε: «Πέρασαν το τεστ. Είναι fake news ότι κατασκευάστηκαν ως αντι- σεξ κρεβάτια».

Η ιδέα πίσω από τη χρήση κρεβατιών από χαρτόνι ήταν υποτίθεται να αποθαρρύνει τους αθλητές να έρθουν σε ερωτικές περιπτύξεις, οι οποίες θα μπορούσαν να μειώσουν τις αθλητικές τους αποδόσεις.

Όμως χάρη στην ενδελεχή ερευνητική δουλειά του Daleyand McClenaghan, είναι σαφές ότι αυτά τα κρεβάτια είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν την πλήρη δύναμη της ολυμπιακής ενέργειας - όποια μορφή κι αν πάρει.

Πάντως στο Ολυμπιακό Χωριό για όποιον χρειαστεί θα υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 200.000 προφυλακτικά, γιατί ξέρετε, πάνω από όλα η ασφάλεια!

Τα χάρτινα πάντως κρεβάτια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού είναι κάτι παραπάνω από ικανά να υποστηρίξουν τους αθλητές σε όλες τις προσπάθειές τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.