Auto - Moto

Volkswagen: Νέες εκδόσεις MORE με όφελος έως 8.238 ευρώ

Volkswagen: Νέες εκδόσεις MORE με όφελος έως 8.238 ευρώ
Οι νέες εκδόσεις MORE αφορούν όλα τα μοντέλα της γκάμας Volkswagen.

Η Volkswagen προχώρησε στη δημιουργία των αναβαθμισμένων εκδόσεων MORE για να προσφέρει στους πελάτες της, πλουσιότερο εξοπλισμό, με όφελος έως €8.238.

Οι εκδόσεις MORE περιλαμβάνουν κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής που αφορούν στα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, διασφαλίζοντας ότι ο υποψήφιος πελάτης θα έχει στη διάθεσή του τα πάντα και ακόμα περισσότερα.

Tiguan_photo1_0f047.jpg

Οι νέες εκδόσεις MORE αφορούν όλα τα μοντέλα της γκάμας Volkswagen. Τα μοντέλα συνοδεύονται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, προσφέροντας ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Αναλυτικά, το όφελος του πελάτη ανά μοντέλο, που προκύπτει από τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό των εκδόσεων MORE έχει ως εξής:

vw_f7fcc.jpg

Οι εκδόσεις Volkswagen MORE βασίζονται στην υπάρχουσα έκδοση Life για τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης και ανάλογα το μοντέλο ενδεικτικά περιλαμβάνουν:

- Μεταλλικό χρώμα
- Ζάντες αλουμινίου 17’’
- Φιμέ τζάμια
- Πακέτο Lights & Vision
- Keyless Access
- Κάμερα οπισθοπορείας

Taigo_photo4_8306a.jpg

Στα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας των ID., οι εκδόσεις MORE έχουν ως βάση τις εκδόσεις Pure, Pro και Pro S και ανάλογα το μοντέλο διαθέτουν επιπρόσθετα των βασικών εκδόσεων:

- Μεταλλικό χρώμα
- Προβολείς IQ. LIGHT LED Matrix
- Σύστημα πλοήγησης
- Park Assist Plus
- Κάμερα οπισθοπορείας
- Keyless Access
- Θερμαινόμενα καθίσματα / τιμόνι
- Easy Open & Close

T-Cross_photo2_4d994.jpg

O αναλυτικός εξοπλισμός αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα κάθε μοντέλου. Οι εκδόσεις MORE είναι ετοιμοπαράδοτες ή διαθέσιμες για παραγγελία από σήμερα σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους της Volkswagen, στην Ελλάδα.