Ελλάδα

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ολυμπιονίκες χωρίς την Άννα Κορακάκη

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ολυμπιονίκες χωρίς την Άννα Κορακάκη
Στις 13:00 είναι προγραμματισμένη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θα υποδεχθεί τους Ολυμπιονίκες του Ρίο

Κυκλοφόρησε από το πρωί ότι στην πρόσκληση όμως προς τους Ολυμπιονίκες υπήρξε μία σημαντική παράλειψη. Αυτή ότι δεν απεστάλει πρόσκληση στην χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη κ. Άννα Κορακάκη.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πατέρα και προπονητή της Ολυμπιονίκη, Τάσο Κορακάκη, επιβεβαιώθηκε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο.

Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η χρυσή ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δεν προσκλήθηκε στην σημερινή βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Οπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Αννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.