Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι λέει το πόρισμα του εισαγγελέα

photo: Αρχείο Dikaiologitika News photo: Αρχείο Dikaiologitika News
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του μυστήριου θανάτου του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο - Τι αναφέρει το πόρισμα του εισαγγελέα

Εξελίξεις στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που έχασε υπό μυστηριώδεις συνθήκες τη ζωή του, τον Νοέμβριο του 2017. Ο εισαγγελέας αποδίδει το θάνατο του φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Στη συνέχεια, έχασε την ισορροπία του, πιθανά λόγω κάποιας λάθος κίνησης,γλίστρησε και έπεσε. Λόγω της πτώσης, έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε, παραμένοντας τραυματισμένος για πολλές ώρες.

Με αυτόν τον τρόπο, η υπόθεση "κλείνει" προς την εκδοχή του ατυχήματος, με την οικογένεια του 21χρονου φοιτητή να επιμένει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Μέλη της οικογένειας καταγγέλλουν, ακόμη, ότι δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες - κλειδιά, και ότι θα εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουν για να αποδείξουν ότι πρόκειται για δολοφονία.