Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Πλαστικές σφαίρες κατά Ελλήνων οπαδών στην Μπρατισλάβα (vid)

ΠΑΟΚ: Πλαστικές σφαίρες κατά Ελλήνων οπαδών στην Μπρατισλάβα (vid)
Συμπλοκές σημειώθηκαν στο γήπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις, το βράδυ της Πέμπτης, με τους Έλληνας να υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν πλαστικές σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια του ματς για τα πλέι οφ του Europa League, υπήρξαν συμπλοκές Τα επεισόδια στη Σλοβακία σημειώθηκαν  περίπου μία ώρα πριν την έναρξη  του αγώνα ανάμεσα σε Σλόβαν και ΠΑΟΚ. Η αστυνομία στην Μπρατισλάβα είναι πολύ αυστηρή, τα μέτρα ήταν δρακόντεια και έξω από το γήπεδο υπήρχαν παρατεταμένες ειδικές δυνάμεις με βαρύ εξοπλισμό.

Όταν, λίγο πριν την έναρξη, ξέσπασαν επεισόδια στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚΣύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων ήταν στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, από τους άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι του γηπέδου που ήταν προκλητικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με πλαστικές σφαίρες. Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε σχετικό διάβημα προς την UEFA.Το αποτέλεσμα ήταν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο από χτυπήματα που δέχτηκαν και να υπάρξουν τέσσερις προσαγωγές. οι προσαχθέντες μάλιστα θα παραμείνουν στην Μπρατισλάβα για να αποφασιστεί σήμερα το πρωί τι ακριβώς θα συμβεί.

NETWORK