Ελλάδα

Εξάρχεια: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών - Τι έβγαλε η έρευνα σε αποθήκη

Εξάρχεια: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών - Τι έβγαλε η έρευνα σε αποθήκη
Δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία και κατηγορούνται ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την έρευνα για τον εντοπισμό αποθήκης στην οδό Οικονόμου στα Εξάρχεια, εντός της οποίας αποκρύπτονταν και διακινούνταν ναρκωτικές ουσίες, ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 46 ετών, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Στη συνέχεια, μία μέρα μετά την έρευνα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή των Εξαρχείων ο 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. Εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για παραβάσεις λαθρεμπορίας. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του άλλου δράστη.

Τι βρέθηκε στην έρευνα στα Εξάρχεια

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων, πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου έρευνα της ΕΛΑΣ σε ισόγεια αποθήκη στη οδό Οικονόμου, που σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιείτο από ομάδα αλλοδαπών ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών.

Εντός της αποθήκης, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 24 συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 685 γραμμαρίων

• δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

• δυο συσκευές κινητής τηλεφωνίας