Ελλάδα

Καιρός, προειδοποίηση Αρναούτογλου για Κυριακή: Θα πέσει πολύ νερό!

Καιρός, προειδοποίηση Αρναούτογλου για Κυριακή: Θα πέσει πολύ νερό!
Αλλάζει και πάλι ο καιρός από την Κυριακή, με έντονα καιρικά φαινόμενα να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Οπως σημειώνει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου την Κυριακή αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής.

Ο Σάκης Αρναούτογλου χαρακτηρίζει σημαντική την επιδείνωση του καιρού και τονίζει πως αναμένεται και πάλι να πέσει πολύ νερό σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα που θα κινηθεί αρκετά γρήγορα και αυτό είναι το ανησυχητικό, αφού σε λίγες ώρες θα πέσουν πολλά χιλιοστά νερού.

Οπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος:

Ολοταχώς προς τη χώρα μας νέο, φουριόζικο χαμηλό από τα δυτικά ρίχνοντας πάντως αρκετά τους.. τόνους κατά τη διάρκεια της Δευτέρας σε αρκετές περιοχές της χώρας. (Αναλυτικά ανά ώρα η πορεία του!)

Οπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη Κυριακή, θα υπάρξει όντως επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, κυρίως όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς τη Δευτέρα 25/11, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους έντονα και εν δυνάμει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα !!!

Η Δευτέρα όμως, ΔΕΝ θα κυλήσει με κακοκαιρία παντού καθώς θα υπάρξουν και πολλές περιοχές όπου αφού ξημερώσει και μετά, αναμένεται να την απολαύσουν με αρκετή λιακάδα αλλά και με 20άρια όσον αφορά στη θερμοκρασία!