Ελλάδα

Πατέρας σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί - «Ελάτε, τον σκότωσα»(εικόνες& βίντεο)

Πατέρας σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί - «Ελάτε, τον σκότωσα»(εικόνες& βίντεο)
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί όταν ένας πατέρας σκότωσε τον γιο του. Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του κάλεσε την αστυνομία και τους φώναξε «ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» ενώ περίμενε στο σημείο να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα αλκοολισμού του 48χρονου ήταν η αιτία που καυγάδισαν οι δύο άνδρες. Κάποια στιγμή και ο 78χρονος πατέρας άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 48χρονο γιο του τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 

Ο 48χρονος γιος ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών.

koro2

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια και του μεγαλύτερου γιου του ηλικιωμένου.

«Το παλικάρι ήταν άνεργο, είχαν διαμάχες και δυστυχώς τον πυροβόλησε», αναφέρει ο ξάδερφος του πατέρα.

«Ήταν ήσυχη οικογένεια. Ήταν καλά παιδιά και τα δυο. Και ο συγχωρεμένος και ο αδελφός του. Ήταν φίλη με τον γαμπρό μου και την κόρη. Δεν το πίστευα ότι θα έφταναν σε αυτό σημείο. Ο παππούς ήταν άρρωστος με εγκεφαλικό πως το έκανε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω» δήλωσε μία γειτόνισα.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Κορωπίου. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφοριες συγγενών της οικογένειας ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του μπροστά στον μεγαλύτερο αδερφό «Το παλικάρι ήταν άνεργο, είχαν διαμάχες και δυστυχώς τον πυροβόλησε», αναφέρει ο ξάδερφος του πατέρα.

Ήταν ήσυχη οικογένεια δηλώνει γειτόνισα. Ήταν καλά παιδιά και τα δυο. Και ο συγχωρεμένος και ο αδελφός του. Ήταν φίλη με τον γαμπρό μου και την κόρη. Δεν το πίστευα ότι θα έφταναν σε αυτό σημείο. Ο παππούς ήταν άρρωστος με εγκεφαλικό πως το έκανε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω