Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι, βήμα - βήμα το ειδεχθές έγκλημα (βίντεο, εικόνες)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι, βήμα - βήμα το ειδεχθές έγκλημα (βίντεο, εικόνες)
Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα η δολοφονία της μιας 20χρονης παρόντων του συζύγου και του παιδιού της. Επικηρύχθηκαν οι δράστες, σοκαρισμένοι δηλώνουν Χρυσοχοΐδης και Αστυνομία.

Σε μια ανείπωτη τραγωδία κατέληξε μια ληστεία τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά, που άφησε μια 20χρονη δολοφονημένη δίπλα από τον σύζυγό της, που βρέθηκε δεμένος λίγο πιο πέρα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, δίπλα από τον δεμένο σε καρέκλα σύζυγό της, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το σχεδόν ενός έτους μωρό τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες που παραμένουν ελεύθεροι και για τους οποίους έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία, σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο έπειτα κρέμασαν!

glyka1

Εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ εξηγούν τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκες εκτιμώντας πως οι δράστες την έπνιξαν στην προσπάθειά της να σταματήσουν τις φωνές της.

{https://www.youtube.com/watch?v=xxN8IBKdQh8}

Ίσως μάλιστα νωρίτερα να την είχαν κακοποιήσει για να τους αποκαλύψει την κρυψώνα των χρημάτων και των κοσμημάτων που βρίσκονταν στο σπίτι. Ο 33χρονος σύζυγος του θύματος, ήταν και εκείνος που ειδοποίηση την Άμεση Δράση στις 06:30 το πρωί. Το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ οι αδίστακτοι δράστες κατάφεραν τελικά να αρπάξουν και περίπου 10.000 ευρώ.

Δεν μπορούσε να μιλήσει ο σύζυγος του θύματος

Στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά έφτασαν, αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που διενεργεί και την προανάκριση για την υπόθεση.

glyka2

{https://www.youtube.com/watch?v=y9KYMLf11kQ}

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο σύζυγος του θύματος ήταν τόσο σοκαρισμένος ώστε δεν μπορούσε παρά να ψελλίσει κάποιες λέξεις, ενώ το μόνο που κατάφερε να πει στους Αστυνομικούς ήταν πως οι κακοποιοί μπήκαν από την μπαλκονόπορτα περί τις 04:00 τα ξημερώματα.

Το ύποπτο όχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι χθες ο ίδιος εντόπισε ύποπτο όχημα να κινείται στην περιοχή κοντά στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου το είδε ώστε εκείνοι να αξιοποιήσουν την πληροφορία και να δουν με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους δράστες της ασύλληπτης βαραβαρότητας ληστείας που συγκολίζει το πανελλήνιο.

Τι λένε οι γείτονες

Συγκλονισμένοι οι γείτονες από το αποτρόπαιο έγκλημα στην περιοχή. «Είμαστε συγκλονισμένοι, τέτοια αγριότητα και βαναυσότητα δεν την περιμέναμε. Έχουμε δει κι στο παρέλθουν κάποιες ύποπτες κινήσεις, αλλά πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό. Δεν το γνώριζα το ζευγάρι, αλλά είμαστε ταραγμένοι», ανέφερε γείτονας της περιοχής.

{https://www.youtube.com/watch?v=dno7Za1PSyo&t=1s}

Σοκαρισμένη ακόμα και η Αστυνομία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας».

Σημειώνει ότι η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε άμεση και ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Τέλος, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήριά τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας

Χρυσοχοΐδης: Δύο ομάδες της αστυνομίας ερευνούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε συγκλονισμένος, επεσήμανε ότι τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάται στην Ελλάδα και τονίζοντας ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες της αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση, διεμήνυσε ότι η αστυνομία θα φτάσει μέχρι τέλους.

Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες

«Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα. Ήδη η ελληνική αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα, έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ελληνικής αστυνομίας φτάσει μέχρι το τέλος.

Υπάρχει μία διαρκής κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα λεπτά έφτασε η αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση, υπάρχει διαρκής στήριξη ιατρική, ψυχολογική και ανθρώπινη στην οικογένεια εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον άδικο χαμό, για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας κοπέλας, τόσο νέας γυναίκας».

Επικηρύχθηκαν οι δράστες με 300.000 ευρώ

Με κοινή τους απόφαση Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Θεόδωρος Σκυλακάκης προκήρυξαν χρηματική αμοιβή 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών. 

«Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.