Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για τρίτο κορονοπάρτι μέσα 15 ημέρες στο ΑΠΘ

EUROKINISSI EUROKINISSI
Χέρι – χέρι πάνε πλέον στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης πάρτι και εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Τρία κορονοπάρτι στους εξωτερικούς χώρους του ΑΠΘ τις τελευταίες 15 ημέρες και ισάριθμες εισαγγελικές παρεμβάσεις. Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διεξάγεται νέα προκαταρκτική εξέταση για δύο ακόμα υπαίθρια πάρτι που διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας παρήγγειλε από την Αστυνομία να εντοπίσει τους διοργανωτές ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες. Είχε προηγηθεί μια ακόμα παραγγελία ύστερα από ένα ακόμα πάρτι που προκάλεσε αναστάτωση σε παρακείμενα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Μάλιστα, στην παραγγελία της προς την αστυνομία η εισαγγελική λειτουργός, εκτός από τον εντοπισμό των διοργανωτών, είχε ζητήσει να ενταθούν οι έλεγχοι περιμετρικά του πανεπιστημιακού κάμπους για την αποτροπή ανάλογων εκδηλώσεων όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Η τρίτη εισαγγελική έρευνα, και πρώτη χρονικά, είχε δοθεί στα μέσα του μήνα, πάλι από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, έπειτα από πάρτι, έξω από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ.

NETWORK