Ελλάδα

«Με ψάχνουν για τη φέρμα»: Οι διάλογοι της συμμορίας ανηλίκων που χτυπούσε σε Παγκράτι – Βύρωνα

eurokinissi eurokinissi
Μέλη της συμμορίας που «χτυπούσε» σε Παγκράτι και Βύρωνα φέρονται να είναι οι δύο ανήλικοι 17 και 15 χρονών που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ληστείες κατά συρροή.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο ανήλικοι που κατηγορούνται ότι είναι μέλη της συμμορίας που χτυπούσε σε Παγκράτι και Βύρωνα.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τις συλλήψεις τους αλλά και πως κατηγορούνται για ληστείες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπρόσθετα ο 17χρονος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται και στη ληστεία, σε βάρος δύο ανήλικων που διαπράχθηκε στην Πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι και για την οποία είχε συλληφθεί ο 16χρονος.

«Αν μας πάνε στο τμήμα δεν ξέουμε κανέναν στο Παγκράτι»

Οι δύο νέοι μάλιστα έχουν καταγραφεί να προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους για τη ληστεία σε δύο άλλους ανήλικους στο Παγκράτι. «Μ@λ@κ@, με ψάχνουν μπάτσοι. Με ψάχνουν μπάτσοι για τη φέρμα που είχαμε κάνει στο Παγκράτι σε εκείνους τους δύο μικρούς. Άκουσέ με πολύ προσεκτικά Μ. και βάλτο καλά στο μυαλό σου και πες το και στον Δ. , γιατί εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο να του το πω. Αν μας πάνε στο τμήμα, δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε κανέναν εκεί από το Παγκράτι. Και αν μας ρωτήσουν πού ήμασταν, θα πεις ήμασταν στο Ηράκλειο, οκ; Θυμήσου το! Αν πάμε στο τμήμα, θα πούμε ήμασταν στο Ηράκλειο, στο λέω bro μου…».