Ελλάδα

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χ.Α., «ο δολοφόνος του έστριψε το μαχαίρι στην καρδιά...»

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χ.Α., «ο δολοφόνος του έστριψε το μαχαίρι στην καρδιά...»
Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής και έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας. «Ο δολοφόνος του έστριψε το μαχαίρι στην καρδιά,» συγκλονίζουν τα όσα λέει ο Παναγιώτης Φύσσας.

Ο Παναγιώτης Φύσσας έφτασε στο σημείο της δολοφονίας λίγα λεπτά μετά και είδε το παιδί του μαχαιρωμένο, ενώ περιέγραψε τα γεγονότα της βραδιάς που ο γιος του έπεσε νεκρός.

«Είδα τον Παύλο πεσμένο με τα μάτια ανοιχτά, στο πεζοδρόμιο δεν είδα αίματα πολλά και είπα ευτυχώς. Της λέω της Χρύσας “τι έχει ο Παύλος;” και λέει “κουρασμένος είναι”. Πήγα στο αυτί του “Παύλο! Παύλο!” φώναξα».

Ο Παναγιώτης Φύσσας έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του γιού του, γιατί μιλούσε αντιφασιστικά μέσα από τα τραγούδια του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

«Βλέπω το παιδί, κοιτάω τον γιατρό και καταλαβαίνω ότι έχει φύγει. Τον ρωτάω “φταίει που άργησε το ασθενοφόρο;” “όχι” μου λέει.

“Απ' έξω αν τον χτυπούσαν δεν θα κάναμε τίποτα. Το χτύπημα είναι επαγγελματικό, δεν θα κάναμε τίποτα“», καταλήγει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα.