Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη στον «βιαστή με τα τατουάζ», στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο

Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη στον «βιαστή με τα τατουάζ», στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του, ενώ διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ στο αριστερό του χέρι, όπως αναφέρει το dikastiko.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 45χρονο στις 2:30 τα ξημερώματα και τον μετέφερε άμεσα στα σύνορα, όπου παραδόθηκε στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ.

Εξάλλου, όπως μετέδωσε το OPEN, η 24χρονη που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό της όταν εισέβαλε ξαφνικά ο 45χρονος.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι απειλώντας την, ο 45χρονος την καθοδηγούσε λέγοντάς της συγκεκριμένη διαδρομή, που έπρεπε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο και ανέφερε συγκεκριμένα τα ονόματα των δρόμων, κάτι που από την πρώτη στιγμή έδειξε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για ένα άτομο που γνωρίζει την περιοχή, κυκλοφορεί σε αυτή και το πιθανότερο ήταν να διαμένει και εκεί.

Οι δρόμοι που υπέδειξε στο 24χρονο θύμα του, κατέληγαν σε ένα πάρκο. Η κοπέλα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια του άνδρα, όμως, οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι έχουν να κάνουν με κάτοικο της περιοχής και δεν χρειάστηκε να ανοίξουν πολύ τον κύκλο των ερευνών τους.