Ελλάδα

Θλίψη για τον χαμό του 25χρονου Ντένις: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του πρωταθλητή στίβου

Θλίψη για τον χαμό του 25χρονου Ντένις: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του πρωταθλητή στίβου Φωτογραφία: Εφημερίδα Πελοπόννησος
Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάτρα θρηνεί για έναν νέο άνθρωπο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο 25χρονος πρωταθλητής στίβου Ντένις Γκιούρα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα στη μικρή περιμετρική στην Πάτρα.

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τον νέο να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του και να παραλαβάνεται από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο 25χρονος Ντένις δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος, ωστόσο εκτιμάται, πως το μοιραίο τραύμα στον αυχένα ενδεχομένως να μην οφείλεται στην πρόσκρουση, αλλά σε χτύπημα που προήλθε από το «άνοιγμα» του αερόσακου του οδηγού.