Ελλάδα

Ρόδος: Έκλεψε ερωτικά βοηθήματα από πρώην σύντροφο του

Ρόδος: Έκλεψε ερωτικά βοηθήματα από πρώην σύντροφο του Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Ένας 56χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή ερωτικών βοηθημάτων από πρώην σύντροφό του.

Στην σύλληψη ενός 56χρονου ημεδαπού για κλοπή ενός κινητού υπολογιστή, ενός κρύσταλλου αλλά και αντικειμένων «σεξουαλικού περιεχομένου» αξίας 800 ευρώ προχώρησαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε μια 26χρονη ημεδαπή, πρώην ερωτική του σύντροφος.

Επίσης, μια 21χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό από 47χρονο στο νησί της Ρόδου. Ειδικότερα, δικογραφία σε βάρος ενός 47χρονου ημεδαπού για βιασμό σχημάτισαν χθες οι αστυνομικοί του ΑΤ Νότιας Ρόδου κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε μια 21χρονη Αγγλίδα. Η 21χρονη κατήγγειλε χθες τα ξημερώματα ότι ο 47χρονος περί ώραν 02.20 της ίδιας ημέρας την βίασε.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, σύμφωνα με την μήνυση, την μετέφερε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο σε ξενοδοχείο στους Πεύκους κι εκεί την εξανάγκασε σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν την εξέταση της 21χρονης από ιατροδικαστή, ενώ η Αγγλίδα παρέδωσε στους αστυνομικούς τα ρούχα που φορούσε για να αποσταλούν αρμοδίως στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση DNA. Διενεργείται προανάκριση.

NETWORK