Ελλάδα

Αποκαλύφθηκε η διαδρομή αίματος του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αποκαλύφθηκε η διαδρομή αίματος του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια
Με ακρίβεια προσδιορίζεται πλέον η διαδρομή που έκανε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής, μετά το δολοφονικό χτύπημα από μαχαίρι που δέχτηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εξελίξεις καταγράφονται στις έρευνες για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, από τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστήριων επιβεβαιώθηκε ότι οι σταγόνες αίματος που βρίσκονται σε όλη την διαδρομή που έκανε ο Μιχάλης φθάνουν τον αριθμό 19. Μάλιστα, η «διαδρομή αίματος» φαίνεται να ξεκινά στο παγκάκι στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου και να καταλήγει στο περίπτερο.

Ως προς την πορεία των ερευνών, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι είναι ακόμα στην αρχή και υπάρχει μία ελπίδα μήπως μιλήσει κάποιος από τους συλληφθέντες με καταγωγή από την Κροατία.

«Είδα τη δολοφονία του Μιχάλη»

Καρέ - καρέ περιέγραψε στην ανακρίτρια Καρέ - καρέ περιέγραψε στην ανακρίτρια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, ο Αριστείδης, ένας οπαδός της ΑΕΚ που έζησε την βραδιά των επεισοδίων με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», ο Αριστείδης, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να φορά κόκκινη μπλούζα και να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη, για να αποφύγουν τον ροπαλοφόρο χούλιγκαν, μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα.

Όπως είπε ο μάρτυρας - «κλειδί», ένας από τους τέσσερις, που έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσούρη, το οποίο έμελλε να είναι το μοιραίο τραύμα.