Ελλάδα

Η προφητική πρόβλεψη Λεφάκη για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία: «Περιμένω μεγάλη καταστροφή, θα πνιγούν δύο πόλεις»

facebook kostas lefakis facebook kostas lefakis
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από ομιλία του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2023, είχε προβλέψει μεταξύ άλλων ότι θα έρθει μία μεγάλη καταστροφή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα ότι θα πνιγούν δύο πόλεις!

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση «50 χρόνια Κώστας Λεφάκης» και «10 χρόνια Εναλλακτική Παιδεία - Αστροπαιδεία», έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα χρονιά (σ.σ. 2023) τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «εκείνο που περιμένω, είναι μια μεγάλη καταστροφή. Δεν γίνεται, πρέπει να γίνει. Σεισμός; Να πνιγούν δυο πόλεις από νερό; Μια μεγάλη καταστροφή η οποία θα φέρει ένα καινούριο μνημόνιο, μέχρι τον Δεκέμβρη. Για την Ελλάδα μιλάμε. Διότι ταρακουνιούνται διάφορα σημεία, οι σεισμολόγοι κάνουν κρυφές συνελεύσεις και ατελείωτες κουβέντες, αλλά ενημέρωση καμία. Ζούμε σκοταδισμό».

Μάλιστα στην συνέχεια στράφηκε εναντίον της τηλεόρασης και του ίντερνετ, αφού τα θεωρεί... «του δαίμονα» και πως τα παιδιά θα έχουν κύρτωση λόγω των κινητών, την οποία «συνδέει» με την «υποδούλωση», ενώ σε όλο αυτό πρόσθεσε και το πως ονόμασαν τον κορονοϊό.

Παράλληλα, έκανε και ακόμα μια πρόβλεψη, πως έρχεται νέα υγειονομική κρίση ή πανδημία μέχρι το 2025.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 34:36 και μετά: